Венелин УЗУНОВ: Най-голямата реалност разградчани да имат свой местен представител в българския парламент е да гласуват за Елка Неделчева.

Не подценявам качествата на моите съграждани, определени за водачи на  листи от различните партии и коалиции. Нещо повече, отнасям се с уважение към стремежа им  да докажат, че те са по-достатъчни от другите, „внесените”, за които разградчани са само едни шерпи.

Горд съм, че социалистите от Разград защитиха правото си да работят за  Елка Неделчева. Елка, чийто житейски и трудов път е свързан с Разград. Много години  тя беше част от моя екип от съмишленици, с които работихме, за да преобразим нашия град. Гордея се с нея и качествата, които  притежава – висок професионализъм, всеотдайност  в работата, целеустременост, чувство за дълг и отговорност, етика и морал. В период, когато управляващите в България превърнаха институциите в карикатури, Елка  доказа как един директор на училище може да впрегне цялата енергия на учителския колектив, ученици, родители и съграждани, за да отстоява и издига авторитета на българското образование. Да показва с отношението си към всички етноси толерантност и уважение.

Пет века преди Христа Конфуций посочи какъв трябва да бъде лидерът: „Някой, който да обича другите колкото себе си и да  има поне един съществен принос за обществото”. А целият житейски и трудов път на Елка Неделчева е принос за обществото, тя живее денонощно с проблемите на местната общност.

Знам, че политиката е изкуство на възможното. И всеки от вас, който владеете това изкуство, може да прецени трезво кой от всички кандидати има шанса, възможността да я превърне в реалност. Най-голямата реалност разградчани да имат свой местен представител в българския парламент е да  гласуват за Елка Неделчева. Призовавам ви, на 11 юли, с бюлетина № 4 да реализираме четвъртия депутатски мандат за разградчани.

Реклама:

Никога не съм ви подвеждал, няма да ви подведа и сега!

Венелин Узунов- кмет на Разград четири мандата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.