БСП ще проведе 50-и юбилеен конгрес

Днес в зала 1 на НДК започва 50-ия конгрес на БСП. Събитието ще започне в 10.00 ч. и се очаква да присъстват над 500 гости – близо 40 представители на дипломатическия корпус,

кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото Народно събрание, представители на парламентарната група на „БСП за България“, евродепутати, общински и областни председатели на БСП от цялата страна. Акредитирани за отразяването на Конгреса са 78 журналисти от страната и чужбина.

На форума на БСП ще бъде представен политически доклад, който ще включва отчет на Националния съвет на БСП и на парламентарната група на „БСП за България“. Ще бъдат разгледани и отчет на депутатите на БСП в Европейския парламент, както и отчет на Общопартийната контролна комисия на БСП.

Ще бъде избран Национален съвет на БСП, председател на общопартийната контролна комисия на БСП и членове на Общопартийната контролна комисия на БСП.

Реклама:


Конгресът на левицата ще разгледа Резолюция срещу проявите и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развитието на БСП и приоритетите на нейната политика.

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *