Баскетболните вълци откриха годината с тренировка за над 100 деца

Спортен клуб „Вълци-Разград“ отбеляза старта на втората си състезателна година с открити тренировки за всички желаещи.

В съботната сутрин детски глъч огласи площадката на ОУ „Васил Левски“, които за пореден път безвъзмездно предоставиха терена на младите баскетболисти. Деца от 1 до 12 клас показаха, че за една година са усвоили основни умения в баскетболната игра, и пред погледите на родители, треньори и спортни деятели от града демонстрираха желание за победа.
От клуба анонсираха, че започват годината с два нови представителни отбора, за да отговорят на нарастващото желание на децата да тренират повече и да се състезават за клуба на национално ниво. Това е възможно, благодарение на подкрепата на съмишлениците от фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ и „Америка за България“, както и на генералния спонсор на клуба „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“. Именно основният спонсор е в основата и на още една изненада за децата от школата – вълчата глутница ще гледа заедно финала на световното първенство по баскетбол в неделя.
През настоящата година ще бъде сформиран сборен отбор от 8 до 12 клас за всички по-големи баскетболисти, които имат желание да се присъединят към Вълците. За първа тренировка се събраха 15 момчета, които след оспорван мач, показаха и забивки.
В края на общата тренировка за всички имаше и подаръци – тетрадки за първия учебен ден, напечатани специално за вълчетата от „Разград-Полиграф“ с послание всички да бъдат прилежни и любознателни ученици, както и детски витамини за здрави очи – Коколут – от „Антибиотик“ – Разград.
Екипът на „Вълци-Разград“ кани всички деца, които имат желание, да се запишат в школата, като обещават вълнуваща година, пълна с разнообразни събития, състезания, нови приятелства и веселие. Всеки желаещ може да се свърже с клуба на официалната страница – www.facebook.com/wolvesrazgrad.


/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Баскетболните вълци откриха годината с тренировка за над 100 деца”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.