„Амета Холдинг“: 24 май – Ден на почит към учителите и дейците на културата за  дръзновението, с което отстояват българската идентичност!

Ръководството на „Амета Холдинг“ поздравява всички жители на Лудогорието поздравява с най-светлия и обичан празник – Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май! Празник на Светите равноапостоли –  братята Кирил и Методий!

Днес ние изказваме благодарност на всички, които пазят културно-историческото ни наследство и го предават на младите поколения. В този тържествен ден с основание се гордеем с постиженията и всеотдайността на българските учители, които градят духовната крепост на писмеността, просветата и знанието. Отдаваме заслуженото и на дейците на културата за труда и постоянството им, за вдъхновението и дръзновението, с което отстояват българската идентичност!

Бъдете живи и здрави, с вдъхновение следвайте мечтите си и постигайте творчески успехи!

А на всички ученици – пожелание за много дръзновение, вяра и сила на духа, за да отстоявате българското и да се борите за него!  Нека не стихва жаждата ви за знания – движещата сила по пътя ни към по-добро бъдеще!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

„Амета холдинг“ АД

Hits: 27

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.