Деца посрещнаха Дядо Коледа в Кубрат

Коледно тържество за малки сладури организира Центърът за обществена подкрепа в Кубрат.

Това съобщиха от пресцентъра на община Кубрат. Забавата се проведе за най-малките малчугани и бе открита от кмета Алкин Неби и управителя на центъра Кенан Алиев. Сред присъстващите бяха още председателят на местния парламент Хюсеин Юмеров, общински съветници, родители, близки и приятели. “Община Кубрат винаги е заставала зад своите деца, защото те са бъдещето на нашият град и община. Благодаря за труда и грижите на Центъра за обществена подкрепа, а също и за търпението на родителите, които с много любов и внимание отглеждат своите рожби!”, заяви кметът, пожелавайки на присъстващите весели Коледни и Новогодишни празници!

Забавата в Кубрат продължи с много песни, танци и пъстри игри. Децата пукаха балони, скачаха с елена Рудолф и се забавляваха както те умеят най-добре – винаги с настроение и слънчева усмивка. За цветното и прекрасно настроение и на малки, и на големи се погрижиха чаровните артисти от аниматорна група “Веселяците” от Русе. Управителят Кенан Алиев благодари за съдействието на Община Кубрат и на общинските съветници от групата на Движението за права и свободи, които са се включили с финансови средства за организирането и провеждането на детската забава в лудогорския град.

В края на тържеството децата посрещнаха Снежанка и Дядо Коледа, а белобрадият старец награди всички тях с много лакомства и топли прегръдки. Дядо Коледа припомни, че подаръци ще има и под коледната елха във всеки дом и пожела на малчуганите и техните близки светли празници.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.