Джипо ДЖИПОВ – водач на листата на коалиция ПП-ДБ за народни представители в Разград: Няма да се откажем от битката за справедлива и модерна България

ИСКАМЕ  ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, ПРОСПЕРИРАЩА ИКОНОМИКА, СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ

 На предстоящия вот за 51-во Народно събрание имам честта да водя листата на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Разград. Заедно с колегите ми от листата – почтени, граждански активни и загрижени за общото благо хора, влизаме в политическата битка, не за да получим власт, да се устроим на добре платена работа или да станем известни. Познавате ни, знаете, че ние живеем в Лудогорието, всеки от нас има професия, лични  постижения, реализация.За седми път, през последните три години, ще гласуваме за нов парламент. Държавата ни трябва вече да се стабилизира и да поеме напред.

Родината ни силно се нуждае от редовно демократично управление, което с воля и решимост да осъществи  реформите за върховенството на правото, конкурентността на икономиката, сигурността и защитата на гражданите  – трите стълба, на които  стъпва просперитетът на всяко общество.

Виждаме, че през последните години светът преминава през сложни промени. Икономиките на отделните страни използват технологичната трансформация, за да станат по конкурентни, а България стои на едно място, завладяна от престъпни корупционни схеми.  Шепа хора източват труда на всички ни и крадат бъдещето –  нашето и на децата  ни.

Стремежът на всички нас, българските граждани, към свобода и просперитет среща ожесточена съпротива. Огромни усилия се полагат, за да останат на върха шайка корупционери, които държат институциите в зависимост. Те размахват властта като бухалка, заплашват и мачкат, за да лишат хората от стремежа им за промяна и справедливост. Знаят, че в демократична държава, в която законите важат еднакво за всички, те не могат да виреят.  Целта им е попречат Народното събрание да излъчи реформаторско и антикорупционно управление, което да сложи край на политическата  криза и да отпуши пътя за развитие на страната.

Затова ние няма да се откажем от битката за България!

На тези избори търсим вашата подкрепа – доверието на почтените хора, за да се изправим заедно по-силни и да си върнем държавата!

Ние, почтените граждани, които искаме справедливост, правила, уважение към труда и достойнството на всеки човек, сме много повече и заедно сме непобедима сила!

Вярваме, че в България може и ще има:

  • Равенство пред закона
  • Европейски доходи и пенсии
  • Грижа за младите хора и семействата с малки деца
  • Честна конкуренция
  • Свобода за бизнеса
  • Икономика, основана на иновациите
  • Достъпно здравеопазване
  • Образование, насочено към бъдещето
  • Съвременни условия за живот в малките общини и села

Знаем, че успехът, полезните промени, развитието и модернизацията се градят всеки ден и час с труда на всички хора.

Точно затова, за да имаме силата да отстояваме правото на всички ни да живеем в демократична и просперираща България, ние търсим вашата подкрепа!

За да стане и нашето родно и обичано Лудогорие регион, в който всички се завръщат, остават, отглеждат децата си и реализират мечтите си!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 58

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.