Делян Добрев: Има вероятност двете ДПС-та да си поделят четирите мандата в Разград, ГЕРБ-СДС е единствената политическа сила, която може да попречи на това

„Конкуренцията между двете ДПС-та специално в Разградско ще е толкова голяма, че може да се окаже, че само те имат депутати от Лудогорието. Ние сме единствената политическа сила, която има шанс отново да има народен представител от тук. И затова ще работим да повишим избирателната активност и резултата си от предишните парламентарни избори.“ Това каза на пресконференция днес водачът на листата на ГЕРБ-СДС след регистрацията й в Районната избирателна комисия. Делян Добрев бе водач и за изборите за 50-то Народно събрание в Разград.

Втори е народният представител в няколко последователни парламента Гюнай Хюсмен, трета – председателят на ОбС в Разград Галина Георгиева, четвърта – Росица Калинова – дългодишен директор на „Социални грижи“ – Кубрат, пети – предприемачът Теодор Ролев, шеста – шефът на Областна дирекция „Земеделие“ Валентина Френкева, седми е новото лице д-р Олег Немечкин и осми – ветеринарният доктор Павел Наковски.

Листата представи областният лидер на ГЕРБ Владимир Димитров, който заяви, че коалицията влиза с амбицията за първа политическа сила в региона след изборите.

„Ако отново се срещнем с РИК в Разград след шест месеца, това ще означава, че България ще загуби много миарди от европейските фондове. За четири години сме усвоили пет процента, за останалите три трябва да усвоим останалите 95%, което няма как да стане. Но, ако след изборите ГЕРБ има възможност да сформира правителство, загубата ще бъде възможно най-малката“, каза Делян Добрев.

„ГЕРБ е единственият политически субект с възможности да управлява. Няма бъдеще без ГЕРБ“, заяви Гюнай Хюсмен. Той и колегите му тръгват към изборите с вяра в успеха и надеждата, че хората този път ще гласуват осъзнато.

Гюнай Хюсмен съобщи в аванс и нещо от предизборната програма: кръстовището на пътя Разград-Исперих и Т-образнато кръстовище на изхода за Шумен на околовръстния път на Разград да се превърнат в кръгови.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.