Джипо Джипов води листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“

Пълна листа кандидати за народни представители на „Продължаваме промяната – Демократична България“ за участие в изборите на 27 октомври регистрира днес коалицията.

„Листата е изцяло гражданска – от хора с ясна позиция, експертиза, висок морал, решени да отстояват своите идеи в полза на обществото и България. Отговорността, която поемаме и решителността, с която ще действаме, се надяваме да бъдат разпознати и оценени по време на предизборната кампания. За нас са важни не кухите обещания за светло бъдеще, а действията тук и сега“, каза водачът на листата, предприемач и общински съветник Джипо Джипов. Той определи себе си и останалите седмина като „силният глас на гражданското общество“.

Втори е хирургът в разградската болница д-р Онур Гьочгелди, трети – земеделският производител от Брестовене Нихат Расим, четвърта – Петя Цанкова, общински съветник в Разград. Следват предприемачът от Лозница Недялко Недялков и земеделският производител от Исперих Зейти Мехмед. Седми е дългогодишният общински съветник в Разград Иво Димитров, осма – Ралица Костова-Цветанова, която бе два мандата председател на Общинската избирателна комисия в Разград.

„Участвайки в тези избори, сме мотивирани само и единствено да работим за интересите на хората от Лудогорието – нашият роден край.

Успехът за нас е да победим политическата конюнктура в интерес на хората. Всички ние живеем, работим, отглеждаме децата си в нашия избирателен район, знаем и отказваме да търпим зависимостите и несправедливостта от настоящия политически модел. Затова с лицата си влизаме в битка“ каза още Джипо Джипов.

През кампанията кандидатите на „ПП-ДБ“ ще работят да мотивират и да насърчат хората да гласуват, за да не определат бъдещето купените и зависими гласове.

„Ние сме родолюбци, обичаме Лудогорието, имаме обща мечта за по-добър и справедлив живот. Всеки от нас е ангажиран с обществена кауза, хората ни познават и знаят, че докарваме нещата докрай и държим на дадената дума.

Вярваме в подкрепата и силата на хората от Делиормана!“, категоричен е Джипо Джипов.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Джипо Джипов води листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“”

  1. Тука в Разград Джипо… Грънчаров мошенника ви прееба

    Обеща площадката на гърба на Свети Климент ( срещу у-ще Паисий) да оправи, обеща контейнерите да измие.

    Съсипа сума ти и бизнеси, господин 30%
    Сина му уби човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.