Иди ми, дойди ми…: Владимир Димитров отново е областен управител

С решение на правителството от днес Владимир Димитров отново е областен управител на Разград. Севджан Съдкъев е освободен със същия документ от поста с днешна дата, съобщиха от правителствената пресслужба.

Последният наместник на правителството в Лудогорието върна символичния ключ и печата на институцията  в присъствието на служителите в нея, съобщиха от преслужбата на областната управа.

„Не съм правил промени в администрацията, работихме добре, смятам, че всички се справяте отлично и тази успешна съвместна работа ще продължи така, както сте работили и преди с Владимир Димитров“, каза на изпроводяк Севджан Съдкъев.

Припомняме, че Севджан Съдкъев стана областен управител с решение на служебното правителство на 3 юли 2024 г., а Владимир Димитров стана негов заместник. Днес, в последния ден на юли, същото това служебно правителство с нова врътка /пардон – правителствено решение №544 от 31.07.2024 г./ възстановява Владимир Димитров на поста, който зае на 28 юли 2023 г.

Остава да се намери един достоен политик /без значение на пола и партийната му принадлежност/ в прав текст да каже КОЙ дърпа конците на иже нарицаемия премиер Димитър Главчев и двете дузини министри край него. В противен случай самозабравилите се и сами наричащи себе си „управляващи“ ще населят не само Лудогорието, но и държавата с маймуни.

/e-Razgrad/

Hits: 59

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.