Два турнира за Купа БФБ в Разград през уикенда

В събота и неделя, 22-23 юни, в Разград ще се проведат два турнира за Купа БФБ.

Момичетата и момчетата до 14 години на СКБ „Вълци-Разград” са сред четирите най-добри отбора през сезона, които ще премерят сили в спортна зала „Абритус“. Комбинираният турнир ще даде сцена на състезателите и в двете направления в година, в която и двата разградски отбора са на върха в най-силното първенство за подрастващи – Елитна група „Изток“.

В турнира при момичетата ще гостуват “Рилски спортист” – Самоков, “Черно море Одесос” – Варна и “Септември 97” – София, срещу които разградчанки ще играят в събота в 16:00 ч.

В надпреварата при момчетата ще вземат участие още “БУБА Баскетбол” – София, “Доростол” – Силистра, както и “Балкан” – Ботевград или “Академик Бултекс 99” – Пловдив, като с един от двата отбора ще играят и разградските момчета в събота в 18:00 ч.

„Каним всички приятели на баскетбола да подкрепят на живо в залата и с пълно гърло състезателите на „Вълци-Разград“! Благодарим за подкрепата на всички родители, приятели и дарители! Благодарим на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, споделят от клуба.

В рамките на турнира ще се проведе и благотворителна томбола, в която срещу еднократно дарение от минимум 20 лева в специално приготвените кутии за дарение, всеки ще получи талон за участие в томбола за спортни пособия и екипировка, дарени в подкрепа на каузата „Надежда за живота на Антония Марчева”. Предвидено е записване за томболата и от разстояние, като правилата ще бъдат допълнително анонсирани на страницата на баскетболния клуб.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.