Емил Йорданов е разградският тото милионер

Мечтата му е да помага на бедни деца

48-годишният Емил Йорданов е разградският тото милионер, съобщи на сайта си българският спортен тотализатор. Късметлията бе първият за 2020 година тото милионер и се нарежда на 106-то място сред всички тото милионери на България. Той спечели 6 564 060 лева от седмия тираж на „Тото 2 – 6 от 49“. Печелившият фиш е бил попълнен с числа, които Емил попълвал повече от 25 години. Със същите тези числа преди години е ударил петица. Късметлията споделил, че тото-то е неговото хоби и с нетърпение очаква всяко теглене на игрите.

Голямата мечта на Емил е да може да помага на бедни деца, които нямат домове. Късметлията споделил, че със спечелената сума ще започне своята кауза. Смята, че с парите е редно да зарадва колко може повече деца в родния си град. „Човек е толкова богат, колко са големи мечтите му“, мотивирал желанието си разградчанинът.

Емил споделил още, че постоянството е пътят към успеха, а голямата печалба няма да го промени по никакъв начин. На участниците в игрите на Български спортен тотализатор желае много здраве и да имат неговия късмет.

/e-Razgrad/

Реклама:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *