Вълчетата с наситена баскетболна програма

В Деня на предизвикателството състезатели от баскетболен клуб „Вълци-Разград“ продължиха инициативата на футболния „Лудогорец“: „Приятелство на живо“, която е подкрепена и от Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“.

Целта е децата да създават приятелства на живо и да спортуват заедно. Вълчетата  символично предадоха футболната топка на спортен клуб по ориентиране „Абритус“. Децата от двата клуба играха заедно баскетбол, както и се ориентираха по карта.

Наред с това младите баскетболисти се включиха и в предизвикателството на Община Разград и участваха в междуучилищния баскетболен турнир. В рамките на два дни – 20 и 22 май, те ще се състезават в залата на ОУ „Васил Левски“.

Баскетболният календар на клуба не приключва до тук, благодарение на подкрепата на съмишленици и спонсори. Предстои третият вътрешен турнир на клуба, който ще стартира на 25 май с най-младата възраст – момичета и момчета 1-2 клас. Всички състезатели на клуба ще премерят сили в ОУ „Васил Левски“, които са домакин на състезанието. От клуба подготвят и детски празник на 1 юни, в който могат да се запишат за участие деца и родители.

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на баскетболната школа.

 

 

 

 

/e-Razgrad/

Hits: 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.