64-годишната жена от Гецово сама е сложила край на живота си

Няма данни за извършено престъпление, свързано със смъртта на 64-годишната жена, обявена за издирване на 19 май, съобщиха от полицията.

След продължили повече от 48 часа оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на криминалисти от ОД на МВР-Разград съвместно с Главна дирекция „Национална полиция“ това е доказано по безспорен начин.

Овъглените останки от човешко тяло бяха намерени на 19 май следобед в землището на Гецово, в местността Съвътлъка. В близост до трупните останки е установен автомобилът „Фолксваген Поло“, собственост на 64-годишен мъж и ползван от 64-годишната му съпруга. Жената бе в неизвестност от 17 май вечерта, когато тръгнала от дома си в Гецово с посочената кола без телефон и документи.

В хода на разследването е разпитан и подложен на полиграфско изследване съпругът на загиналата. Проведени са множество беседи с близки и съседи, прегледани и анализирани са записи от видеокамери в района. В резултат на назначените експертизи, събраните веществени доказателства и свидетелски показания е доказано, че намерените човешки останки в землището на село Гецово са на изчезналата Генка Ненова, която сама е сложила край на живота си.

/e-Razgrad/

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.