29 отбора в общинския кръг по волейбол на Ученическите игри

Рекорден брой – 29 отбора от 15 училища в Разград и Раковски, участваха в общинския кръг по волейбол от „Ученически игри 2023/24 г.“.

Състезанието, организирано от Община Разград с активното съдействие на УСШ “Руси Бухтев“, се радваше на голям интерес и от страна на публиката в зала „Лудогорец“.

Надпреварата продължи 6 дни – от 23 до 30 януари. Главен ръководител бе специалистът в отдел „Образование и спорт“ в Община Разград Златина Георгиева, помощник организатор – Цветан Танев – директор на УСШ, а главен съдия – Симеон Тодоров.

Най-много – по 7 отбора – имаше във възрастова група 5-7 клас момичета и 11-12 клас юноши, в тях тимовете бяха разделени в две групи. В останалите възрасти се игра всеки срещу всеки.

Класираните на първо и второ място получиха купи, на трети място – флагче, плакети и грамоти имаше за най-полезните състезатели във всяка възрастова група.

Победителите във всяка възрастова група ще участват в областния кръг на Игриоте на 9 март в Исперих за 5-7 и 8-10 клас и на 10 март в Разград за 11-12 клас.

/e-Razgrad/

Hits: 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.