22-ма абитуриенти с подкрепа от Федерацията на жените и Община Разград

Председателят на Общинския съвет в Разград Надежда Радославова, заместник-кметът Галина Георгиева, директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности“ в Община Разград Елка Драмалиева поздравиха днес абитуриенти от Разград, които бяха подпомогнати финансово от Общината и Федерацията на жените.

Зрелостниците, които получиха по 140 лева през тази година, са 22-ма. Те са доказали се и заслужили млади хора, които са положили усилия да се образоват и да поставят здрава основа при израстването си. Завършващите разказаха за бъдещите си планове, за местата, където са избрали да учат и за професиите, към които ще се стремят. Любка Стоянова – председател на Федерацията, връчи сумите на момичетата и момчетата и им пожела да се реализират успешно в живота. Поздравления и подкрепа те получиха и от всички, които присъстваха на събитието.

Тази кампания се провежда за 21-ви път, а събраната сума, която се разпределя, е от благотворителни събития, организирани, съвместно от Федерацията на жените, Община Разград и дарители. Децата, които получават финансова подкрепа, се определят в съответните училищата.

/e-Razgrad/

Реклама:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *