Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ участваха в среща с местната организация на старейшините в Кубрат

На среща с местната организация на старейшините в Кубрат, кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ представиха своите виждания и приоритети за предстоящите парламентарни избори.

Срещата се състоя в дух на активен диалог и обсъждане на важни социални и икономически въпроси, които засягат както местната общност, така и националната политика.

Сред участниците в срещата бяха Галина Георгиева – юрист и председател на Общинския съвет в Разград, и Росица Калинова – филолог и директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в Кубрат. Те представиха основните акценти от програмата на ГЕРБ за предстоящите избори, както и листата с кандидати за народни представители.

Галина Георгиева акцентира върху необходимостта от стабилност в държавата и посочи важността на законодателството в укрепването на правовата държава. Тя припомни колко загуби претърпява държавата, затова че няма стабилно управление – по-точно липсата на усвояване на европейски средства. С помощта на тези средства, ако бяха влезли в нашата икономика, можеше да се случат много хубави неща, коментира Галина Георгиева и допълни, че е крайно време да се спрат експериментите при управление на държавата. Професионализмът и опитът е това, на което трябва да стъпи едно управление, каза още тя.

Росица Калинова от своя страна припомни, как всичко правено досега за община Кубрат е дело на управленията на ПП ГЕРб през годините и изброи пътищата, които са били в окаяно състояние преди това. Тя представи своите виждания за социалната политика и важността на ефективната подкрепа за уязвимите групи в обществото. Като директор на „Социално подпомагане“ в Кубрат, тя има дългогодишен опит в работата с хора в нужда и постави акцент върху липсата на социални услуги за хората с увреждания без чужда помощ, като заяви, че ще предложи идеите си на тези кандидати от листата на ПП ГЕРБ, които ще работят като законотворци през ноември.

На срещата старейшините имаха възможност да зададат своите въпроси и да изразят мненията си по отношение на политическата програма на ГЕРБ. Разговорите обхванаха теми като местното икономическо развитие, социалното подпомагане, здравеопазването и инфраструктурата в региона.

Кандидатите от ГЕРБ изразиха своята увереност, че предложената програма ще допринесе за развитието на региона и за подобряването на качеството на живот на местните жители.

Тази среща в Кубрат бе част от предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС, която се явява с №18 на предстоящите избори.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 66

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.