Кандидатът за кмет Галина Георгиева и представители на ПП ГЕРБ се включиха в две събития

Кандидатът за кмет Галина Георгиева от ПП ГЕРБ с няколко нейни съпартийци и кандидати за общински съветници, се включиха днес в провеждането на Световния ден на ходенето в Разград.

Те се появиха със стикери с №7 на тениските – номерът, с който ще се явят на местните избори. На събитието в Градския парк, присъстваха граждани на всякаква възраст, имаше и представител на Министерство на спорта. Бяха предвидени три маршрута с различна дължина, през които да премине групата ентусиасти, като с томбола по-късно бяха наградени някои от тях с предметни награди. Групата поведе областният управител на Разград Владимир Димитров.

Веднага след това събитие, представителите на ПП ГЕРБ посетиха и новооткритата изложба на съвременни тъкани с декоративно-приложен характер в с. Топчии. Изложението бе поместено в изложбената зала на Народно читалище „Просвета – 1895“.  В нея са изложени капански китки и други накити за глава, пана и постелки, които са тъкани от местните хора. Изложбата ще остане до края на месеца, като част от произведенията в нея могат да бъдат закупени.

След това кандидатът за кмет на Разград Галина Георгиева, заедно с кандидатите за общински съветници се включиха като зрители на прожекцията на филм за читалището и концерт с фолклорна програма на гост изпълнители.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 87

2 Replies to “Кандидатът за кмет Галина Георгиева и представители на ПП ГЕРБ се включиха в две събития”

  1. Само 13 човека, къде са другите гербери???
    То утре им има парково бягане събират се поне 50-тина. Що не се включите? Викнете и Бойко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.