Четири фирми поискаха да ремонтират улици и пътища в общината

Четири фирми подадоха оферти за ремонти на улици и пътища в община Разград. Обществената поръчка е на обща прогнозна стойност 1 036 946 лв. без ДДС в пет позиции.

Офертите бяха отворени вчера от тричленна комисия, назначена със заповед на кмета Денчо Бояджиев и председателствана от зам.-кмета Добрин Добрев. На публичната част от заседанието на комисията присъстваха и представители на две от фирмите.

И четирите фирми са подали оферти по повече от една позиция. „Пътно поддържане – Нови пазар“ ООД участва в процедурата с предложения за ремонт на общински пътища в община Разград, за текущ ремонт на улици в Разград и за ремонт на улици в селата на общината.

Фирма „Димас“АД – Габрово представя оферти по същите три позиции.

„Пътно строителство“АД – Разград участва се включва с предложения за четири обособени позиции, новата е за изграждане на пешеходни алеи в гробищата на Разград. „Строймонтаж“ ЕАД представя оферти по първите две позиции.

Няма подадени оферти за текущ ремонт на вертикалната планировка – подход и плац пред хале на ул. „Мебелна“№5 в Бизнес зона „Перистър.

/e-Razgrad/

Снимка: Общинска администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.