Хитовият концерт „Песни от Средиземноморието“ във вторник в Разград

Музикалното пътешествие с “Песни от Средиземноморието” пристига на 24 август от 19.00 ч. в Разград – в залата на Общинския културен център.

Участват звездите на българската музикална сцена: примата на Музикалния театър –  сопраното Валентина Корчакова, известният тенор и телевизионен водещ Марио Николов, специалният гост от Гърция – тенорът Георгиос Филаделфевс и оркестър „Симфониета“ – Враца с диригент: Христо Павлов.

Зрителите се пренасят в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки в атрактивен аранжимент за оркестър.

Лятното турне на „Песни от Средиземноморието“ започна изключително успешно в края на юни и премина през редица български градове. В хода на концерта зрителите се наслаждават на свои любими песни, аплодират и пеят заедно със солистите, забавляват се сърдечно с интересните споделени истории от сцената и любопитни факти за музикалните шлагери, включени в програмата.

Незабравими емоции очакват и публиката в Разград на 24-ти август от 19.00 ч. в залата на Общинския културен център. Билетите са в продажба на касата на Кино “Арабелла” на ул. „Бузлуджа“ 2 – Дом на техниката, тел. 0899500461.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.