Тържество за 40-годишнината на ДГ „Славейче“

Детска градина „Славейче“ отбеляза своята 40-годишнина с тържество, на което гост бе кметът на Разград Добрин Добрев, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Началото бе дадено с празничен водосвет, отслужен от отец Георги Георгиев, което внесе допълнителен духовен заряд в този вълнуващ момент.

Дворът на детската градина бе огласен от детски смях, много радост, песни и цветни танци, изпълнени от талантливи възпитаници на учебното заведение, в което 125 деца правят своите първи стъпки в учебна среда.

Кметът Добрин Добрев не скри впечатлението си от цветния празник: „Ето, че и слънцето се усмихна“, изрази той удоволствието си, че има възможност заедно с децата, родителите и учителите да отбележи достолепната годишнина на една от детски градини в Разград. Отправи пожелания към персонала да бъдат трудолюбиви, неуморни и да постигат все така добри резултати. На малките възпитаници – да са здрави, безгрижни, да прекарат прекрасни дни в ДГ „Славейче“ и в нея все така да има толкова красиви и умни деца. „Още много по 40 години на детска градина „Славейче““, пожела Д. Добрев, а на родителите – „Да има светлина в домовете, здраве, щастие и прекрасна детска глъч“.

/е-Razgrad/

Hits: 53

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.