Тошко Йорданов, експерти и лица от централното ръководство на „Има такъв народ“ се срещат с разградчани утре

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ЛУДОГОРИЕТО ПОКАНИХА ЛИЧНО СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯТА ДА БЪДАТ В 18.00 ЧАСА НА 15 СЕПТЕМВРИ КРАЙ ФОНТАНИТЕ ПРЕД НОВИЯ ТЕАТЪР

Народният представител в 45-то, 46-то, 47-то и кандидат за 48-то Народно събрание от „Има такъв народ“ и зам.-председател на партията Тошко Йорданов и експертите Момчил Иванов, Петър Димитров, Пламен Абровски, Филип Станев и Христинка Иванова пристигат на 15 септември /четвъртък/ в Разград. От 18.00 часа край фонтаните пред ОКЦ /Новия театър/ в неформална среща с тях хората от Лудогорието ще могат да поставят въпроси и да изложат своите гледни точки за решаването на конкретни проблеми. Ще бъдат представени и кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“ от 18-ти Разградски многомандатен избирателен район за вота на 2 октомври.

Петима от листата, начело с водача Мария Господинова, поканиха по атрактивен начин разградчани и жители на областта на срещата. Бяха сред тях на обичано и чакано събитие – традиционния есенен панаир в столицата на Лудогорието.

Още снимки вижте ТУК.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

One Reply to “Тошко Йорданов, експерти и лица от централното ръководство на „Има такъв народ“ се срещат с разградчани утре”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.