ТМЦ-Разград отбеляза Международния ден на театъра с „Търновската царица“

Със спектакъла „Търновската царица“ Театрално-музикалният център в Разград отбеляза Международния ден на театъра.

“Пожелавам на всички ни вдъхновение, пълни театрални салони и нестихващи аплодисменти, защото те са нашия стимул! Благодарим ви, уважаема публика, че ни останахте верни и отново сте в салона! Защото Той- Театърът ще  продължи да вълнува, възпитава, провокира и сближава, докато ви има вас, нашата публика!”, каза в емоционалния си  поздрав Таня Карбова – директор на ТМЦ, след края на представлението, което се изигра тук след две години прекъсване.

Пред препълнената зала беше прочетен и поздравителен адрес от кмета на Разград Денчо Бояджиев и председателя на Общинския съвет Стоян Ненчев.

След края на спектакъла, актьорският състав уважи 6 “в” и 6 “г” класове от ОУ “Васил Левски” и се срещна с тях, за да им разкаже повече за магията на театъра. Всеки един актьор сподели защо е избрал да поеме по трудния, но и вълшебен път на театъра. Гост-актьорът и любима Елена Петрова ги поощри да следват мечтите си и да се борят за тях.

Театрално-музикалният център ще продължи инициативата за провеждане на подобни срещи, които имат за цел да запознаят младите хора “отвътре” с театъра и неговото тайнство!

Друга новост, която съпътства професионалния празник на театъра, е въвеждането на възможност да се закупуват онлайн билети за постановките на ТМЦ- Разград. Резервацията се случва изключително лесно, чрез онлайн платформа за продажба на билети   www.entase.bg. Първите зрители, купили билети по този начин, ги получиха своите на промоционална цена.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.