Те успяха! Вълчетата до 12 години се класираха за финали 

Страхотни два мача изиграха Вълчетата на треньора Пенко Велчев в силния квалификационен турнир в Силистра и взеха две категорични победи срещу „Дунав“ –  Русе 2016“ с 89:36 и „Светкавица“ –  Търговище с 89:23 точки.

Така още в първия ден на турнира момчетата се класираха за финалите на републиканското първенство в тяхната възраст. Постижението, което разградски отбор не е достигал  повече от 10 години, идва в резултат на неуморен труд и себераздаване.

„Изключително сме щастливи, че децата показаха на какво са способни и се пребориха да бъдат заслужено сред 12-те най-добри отбора в страната. Това е страхотен урок за тях, че трудът винаги се отплаща.“, споделиха щастливите треньори.

За подготовката и участията в състезанията от клуба са благодарни на  „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“, които подкрепят проекта от самия му старт. Благодарение на тях, както и на всички родители и частни дарители, децата тренират активно, споделят време заедно и изграждат основата на силно баскетболно поколение.

На 22 май предстои квалификационен турнир и за отбора на момичетата до 12 години, които също имат амбиции за класиране на финали и работят неуморно за постигане на оптимална форма. „Да пожелаем успех на децата. Те работят изключително фокусирано и дават всичко от себе си, както те, така и техните семейства, които ги подкрепят по пътя напред. Щастливи сме да бъдем треньори на тези деца и заедно да споделяме успехите“, заявяват от клуба.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.