Достойно есть! С личен резултат от 16.16 м Лъчезар Вълчев е четвърти на Световното в Лима

ПОСТИЖЕНИЕТО МУ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕДВИД ФАКТА, ЧЕ В РАЗГРАД ТАЛАНТЪТ НЯМА КЪДЕ ДА ТРЕНИРА

Отново отлично представяне на Лъчезар Вълчев във финала на тройния скок на Световното първенство за юноши и девойки до 20 години в Лима /Перу/ и остана само на крачка от подиума.

“Лъчко постигна личен резултат от 16.16 м и се класира четвърти и вече е най-добрият състезател от Европа в дисциплината”, написа във фейсбук треньорът на таланта Красен Цонев след финала през изминалата нощ.

Той и Лъчезар изказват искрената си благодарност на фирма „Пилко“ с търговската марка „Лудогорско пиле“ , ня общинският съветник от ПП-ДБ Джипо Джипов и АДМ за помощта, която им оказаха в подготовката и участието на Световното първенство.

Състезателят на СКЛА “Лудогорец” Лъчезар Вълчев е европейски първенец за юноши до 18 години от Йерусалим 2022 г. и национален първенец при мъжете за този сезон.

Постижението на Лъчо е изключително, несравнимо с условията, при които тренират конкурентите му от целия свят в сектора, предвид факта,че в Разград няма място за подготовка в неговата коронна дисциплина – тройния скок. Той и треньорът му всеки ден пътуват до Русе за тренировки на градския стадион в крайдунавския град! Там бяха и в деня преди да отлетят за най-важнота за тях състезание през тази година.

/е-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.