С гол в последната секунда „Лудогорец“ дръпна на върха с шест точки

„Лудогорец“ победи с 2:1 „Ботев“ във Враца с гол в последната секунда и дръпна на върха с 6 точки пред преследвача ЦСКА.

Срещата започна ударно за домакините, които поведоха още в 3-та минута. Точен бе рожденикът Мирослав Маринов, който се измъкна от Бърнард Текпетей и без проблеми отбеляза.

Гостите отговориха с масиран натиск. Логичното се случи в 17-та минута. Тогава след поредния корнер защитник на домакините отигра нелогично и вместо да изчисти, върна топката в притежание на „Лудогорец“. Последва голямо разбъркване, като първо Алекс Сантана би, Краси Костов спаси, но топката отново попадна в бразилеца, който изравни – 1:1.

Натискът на разградчани продължи през целия мач и буквално с последния си шанс „Лудогорец“ грабна трите точки. Вратарят Серджо Падт изрита силно напред, там Костадин Ничев не се намеси добре, топката стигна до Пиерос Сотириу, който с мощен изстрел не остави шансове на вратаря. Това бе 15-о попадение за кипъреца от началото на сезона, с което изпревари  Жорди Кайседо в битката за голмайсторския приз.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.