С водосвет ГЕРБ откри предизборната си кампания в Разград

С тържествен водосвет за здраве и успех, отслужен от архиерейския наместник отец Георги, днес ГЕРБ откри официално предизборната си кампания за общински съветници и кметове на 27 октомври. 

В церемонията се включиха кандидатът за кмет на Разград д-р Валентин Василев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Разград.

„Водете кампанията си преди всичко с човещина и морал. Ако Бог види това – ще успеете!“, бе напътствието на архиерея към дошлите в офиса на ГЕРБ.

„Ще водим толерантна кампания, без да се съобразяваме какво ще правят нашите политически опоненти“, каза д-р Василев“.

И още: „Нашата задача е да правим мостове, а не да ги рушим. Нашата задача е да търсим приятели, а не врагове. Много ми се иска в процеса на кампанията да не си кажем неща, заради които след месец и половина да е трудно да седнем на една маса и да работим заедно за бъдещето на Разград.“

Кандидатът за кмет на община Разград отказа да детайлизира предизборната си програма още на старта на кампанията, но си пожела след изборите заедно с останалите политически сили разумно да разпределят солидния финансов ресурс, калкулиран тук през последните месеци – над 2 000 000 лева само от вноската на „Шел“ и постъпващи приходи от прокарване на интернет, така че с бюджета за следващата година местната управа да може да влезе във всички квартали на града и да направи нужното хората там да имат по-добра среда за живот.

Д-р Василев пожела успех и на останалите политически сили в надпреварата, но не скри амбицията на ГЕРБ след изборите и общинските съветници, и кметовете по селата, издигнати от партията, да са повече.

Кандидат-кметът вече разпознавал основния опонент в изборите, но обеща да го разкрие по-нататък. Бил се позиционирал леко вдясно, макар че според В.Василев в Разград нямало ляво и дясно. Мотивът му – всички били заедно в ООД-та и фирми.

Точно по тази причина той се върна към вече казаното: да се внимава какво ще се казва по време на кампанията, за да може да се работи съвместно за бъдещето на Разград и след изборите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.