Стефан ЯНЕВ: „Български възход” не чертае червени линии, освен защитата на българските национални интереси

„Слоганът на нашата кампания е „С разум за България!“, но с разум за България трябва да вземем решението си преди 2 април. Това каза Стефан Янев на среща със симпатизанти в Разград.

Лидерът на „Български възход” бе в столицата на Лудогорието, за да подкрепи лично листа на партията, начело с Айлин Дахилова, за изборите на Народно събрание.

„Нужно е да сме единни поне по няколко основни теми за развитието на държавата: развитието ни като бизнес, развитието ни като социална среда, развитието ни като сигурност, здравеопазване. Убедени сме, че разумният подход, с малки стъпки, но в посока напред към развитие, е правилният. Затова и търсим вашата подкрепа с бюлетина №15. За да приложим заедно прагматичните решения, които ще не дадат предсказуемост какво ни чака в близко и по-далечно бъдеще. За да има всеки перспектива пред себе си, за семейството си, за децата си“, мотивира се пред множеството в залата ген. Янев.

Според него дамите в листата – Айлин Дахилова, Вяра Николова и Русалена Николова, са доказали в професионалния си път възможности и ще представят Разградския избирателен район в бъдещото управление на държавата по достоен начин.

Още следващата седмица ПП „Български възход“ ще предложи две неща: базово коалиционно споразумение на другите партии, по което ще разговарят сериозно и много детайлно за принципи за функциониране на коалицията, както и базисна управленска програма с немного приоритети.

„Решението за бъдещото управление е коалиция, смислени разговори с всички партии, които желаят разрешаването на политическата криза. Но не на всяка цена, а диалог с онези партии, които споделят визията за развитието на страната ни в интерес на всички, без това да влияе на защитата на националния ни интерес. “Български възход” не чертае червени линии, освен една – защитата на българските национални интереси и българската национална сигурност “, категоричен бе Стефан Янев.

Държавата трябва се обърне с лице към земеделските производители и техния бизнес. А на неправилно водената политика по отношение на субсидиите и квотите трябва да се сложи край. Българското земеделие не е част от продоволствената верига, която задоволява българския пазар. Според „Български възход“ решението и като борба с инфлацията е бързи кредити от Българската банка за развитие да подпомагат малкия и средния бизнес и в частност българските земеделски стопани, за да може произведената продукция да е достъпна за всички. Кооперирането между производители от определен бранш също би било от полза.

„Задачата ни, с ваша подкрепа, е да поправим грешните модели на управление и да ги сложим на правилните релси. Няма да е нито лесно, нито бързо – както при кораба, който прави завой за промяна на посоката. Всички знаят, че тази маневра става бавно. Но трябва да довършим маневрата“, заяви на финала Стефан Янев. И допълни, че е убеден, че корабът може да изпълни маневрата. Защото вече веднъж е имал възможност да зададе курса. „Продължението е с № 15 в бюлетината“, призова събеседниците си лидерът на „Български възход“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 238

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.