Станислав Генчев: Следващите два мача могат да осмислят сезона на “Лудогорец”

Мачовете с ЦСКА (Москва) и ЦСКА (София) могат да осмислят сезона на “Лудогорец” и са от изключителна важност.

Това обясни треньорът на българския шампион Станислав Генчев при заминаването на тима за Русия.

В четвъртък “Лудогорец” се изправя срещу “армейците” от Москва в предпоследен мач в групите на Лига Европа. Три дни по-късно шампионите гостуват и в София. “Тази седмица и двата мача са много важни и до голяма степен могат да осмислят целия сезон. Надявам се от двата мача да излезем с позитивен резултат”, каза Генчев.

След четири срещи “Лудогорец” е втори в група Н на Лига Европа с шест точки (две победи и две загуби). Тимът има с точка повече от “Ференцварош” и изостава с четири от “Еспаньол”. В първия си мач с ЦСКА (Москва) “Лудогорец” победи с 5:1.

“Сега с ЦСКА (Москва) се познаваме много по-добре. Играем на техен терен и след като първия мач им нанесохме тежка загуба, предполагам те ще искат да се реваншират. От своя страна ние имаме добри шансове за позитивен резултат. Не правим сметки. Всеки мач излизаме за победа. Когато побеждаваш, всичко се нарежда по най-добрия начин”, добави треньорът.

“Всяка победа ни приближава към класирането. Ако успеем да победим утре, ще сме много близо, дори може да се класираме”.

Българският шампион ще бъде без наказаните Рафаел Форстър и Яцек Горалски, които получиха червени картони при гостуването на “Еспаньол” (0:6), а Жоржиньо е с контузия.

Dnevnik.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.