Спортният календар за 2023 г. на Вълците стартира с домакински мачове

Страхотен старт на годината за баскетболистите от „Вълци-разград“, съобщиха от клуба.

Два домакински мача от елитните групи в държавните първенства донесоха емоции и предложиха супер атмосфера в обновената зала „Абритус“. Момчетата до 14 години победиха убедително „Дунав-Русе 2016“ с 91:32 точки и продължават да се борят за лидерските места в елитна група „Изток“.

Първа загуба в елита регистрираха момичетата до 14 години. Не без борба те отстъпиха на по-опитния отбор на „Берое“ – Стара Загора с 48:69 точки.

От клуба са убедени, че зрителите в залата са видели устрема на състезателите и желанието да покажат най-доброто от себе си.

Ръководството на „Вълци-Разград“ благодарят специално на „Пилко“ с тяхната търговска марка „Лудогорско пиле“ за ангажираността по темата за качеството на живот на младите хора. И на родителите, че са винаги в залата и подкрепят децата, живеейки с техните мечти и цели.

Специална благодарност и на Община Разград за условията в залата и цялостната подкрепа на идеята децата да се развиват и да играят в условия, отговарящи на всички стандарти.

И на дарителите, защото тяхната съпричастност прави възможно участието вън всички състезания в наситения календар за всички 12 отбора на клуба в  държавните първенства.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.