Смърфове, динозавър, фокуси, Дядо Коледа и футболистите на „Лудогорец“ заедно с децата на Разград край елхата на „Биовет”

Минусовите температури не отказаха децата да откликнат на поканата на „Биовет“ заедно да запалят светлините на коледната елха пред новата сграда на „Хювефарма“ в Разград.

Домакините бяха подготвили за тях забавни научни есперименти, среща с динозавъра Дино, с орлицата Фортуна, снимки с и автографи от футболистите и ръководството на „Лудогорец“.

Тържеството започна със забавни и ефектни номера, предлагани от смърфовете от Детски парти център „Щура лаборатория“ – Бургас. И то на място, където част от еспериментите са реалност в производствената дейност на „Биовет“. Децата с удоволствие участваха в шоуто с течен азот, изчезваща пяна, червеи…

И тогава пристигна луксозният автобус с футболистите и ръководството на „Лудогорец“, които бяха посрещната с бурни аплодисментит и скандирания и трудно си пробиха път до елхата, защота раздадоха стотици автографи и се снимаха с всеки малчуган, който си го пожела.

Секунди преди да грейнат светлинките на коледното дърво, управителят на „Биовет“ Теменуга Газдова пожела на децата и техните близки веселие по празниците, здрава, мирна и щастлива Нова година.

В купона участваха и момичетата и момчетата от спортен брейк клуб „Shadows Grew“, които връчиха на Теменуга Газдова поздравителен адрес за подкрепата към дейността им.

/e-Razgrad/

Hits: 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.