След срещата на Байдън и Путин: Тръмп най-накрая осъзна, че не е президент

Месеци след като Доналд Тръмп напусна Белия дом, той най-накрая е осъзнал, че вече не е президент. Моментът на прозрение е дошъл, когато бившият президент е видял Джо Байдън да се среща с Владимир Путин, твърди репортер.

Срещата на върха на Байдън с руския лидер в Швейцария най-накрая е убедила Тръмп, че той вече не е на власт, според Маги Хаберман от The New York Times.

“Това е събитието, което подчерта за хората около Тръмп и самия бивш президент факта, че вече не е президент”, заяви Хаберман по CNN. “Това беше събитие на световната сцена, което привлече огромно внимание и на което той наистина се радваше. Това беше един истински момент, в който всички осъзнаха “О, някой друг е президент, а не Доналд Тръмп”.

Водещият на CNN Джон Берман обаче заяви, че президент и екипът му са изглеждали особено раздразнителни по отношение на срещата на върха. “Неговата организация изпрати имейл вчера, казвайки на всички, че е по-популярен от всякога, той е лидер на Републиканската партия”, обясни той. “Наистина му е важно да е популярен.”

Тръмп се появи по Fox News след срещата на върха и заяви, че това е бил “добър ден за Русия”.

“Не получихме нищо. Дадохме много голяма сцена на Русия и не получихме нищо”, заяви Тръмп пред Fox News. “Отказахме се от нещо, което е невероятно ценно. Спрях тръбопровода “Северен поток”. Те им го върнаха, но не получиха нищо в замяна.”

Dnes.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.