Симпатизантите на коалицията „ДПС-Ново начало“ в Цар Калоян: Има само едно ДПС и то е с № 8 в интегралната бюлетина!

Днес в град Цар Калоян, в присъствието на Радослав Ревански – член на Централното оперативно бюро на ДПС и кмет на Община Белица, заедно с представители на ръководството на коалиция „ДПС-Ново начало“ бе открит предизборния щаб на политическата сила, който ще посреща своите симпатизанти по време на предизборната кампания в изборните за народни представители на 27 октомври 2024 г.

На събитието, изпълнено със силен емоционален заряд и надежда за новото начало в името на бъдещето на България, бе представена кандидатската листа на „ДПС-Ново начало“ в 18-ти многомандатен избирателен район, състояща се от личности, които не само разбират нуждите на хората, но и имат решителността и смелостта да предложат конкретни решения на проблемите в региона и страната. Те са професионалисти в различни сфери, хора с доказан опит, които притежават уменията и енергията да предложат нови подходи за стабилност и развитие. Всеки от тях е ангажиран с каузата на Новото начало, целяща не само да решат текущите кризи, но и да се поставят основите на едно по-добро бъдеще за всички нас.

„Нашият стремеж е да постигнем силен резултат на предстоящите избори, който ще ни позволи да формираме правителство, способно да осигури траен икономически растеж и социална справедливост. Страната ни и българските граждани имат нужда от стабилност и визия за бъдещето, и ние сме готови да ги осигурим“, отбеляза водачът на листата Севджан Съдкъев.

В своето изказване Радослав Ревански подчерта важността на стабилното управление, което ще изведе страната от кризата, ще сложи край на политическата нестабилност и ще гарантира, че няма да се налага да се връщаме отново и отново на избори. „Сега е моментът да излезем от застоя и да дадем на хората реални решения за техните проблеми!“, призова той.

Всички присъстващи ясно заявиха своята подкрепа с вяра в идеите на Новото начало. Те изразиха готовността си да запазят независимия си дух и да продължат напред с увереност, защото има само едно ДПС и то е с № 8 в интегралната бюлетина!

Кандидатската листа за народни представители на „Движение за права и свободи – Ново начало“ за 51-то  Народно събрание на Република България е както следва:

  1. Севджан Мустафов Съдкъев
  2. Емилиян Маринов Енчев
  3. Бирджан Ахмед Хакъ
  4. Тодор Христов Кившанов
  5. Онур Гюрселов Зайкъров
  6. Тодор Димитров Тодоров
  7. Бехтие Сюлейманова Давудова
  8. Юмгюл Мухарем Ахмедов

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.