Рождени дни на Сдружение „ЖАНЕТА“ и Центъра за обществена подкрепа

През 2021 г. се навършват 17 години от създаването на ЖАНЕТА и 15 години от създаването на Центъра, който функционира към сдружението, съобщават от пресцентъра общинската администрация.

Годишнините бяха отбелязани с празник за малчуганите, на които се оказват социални услуги в двете организации. Поканени бяха и партньори на ЖАНЕТА и Центъра в тяхната дейност.

В приветствието си към домакините заместник-кметът Руска Вътева изрази удовлетворението на Община Разград от доброто сътрудничество с екипите на ЖАНЕТА и Центъра в подкрепата на жителите на общината, изпаднали в нужда. От името на зам.-кмета и изпълняващ функциите кмет на Община Разград Добрин Добрев Руска Вътева връчи поздравителен адрес на председателя на ЖАНЕТА Грациела Ранкова.

ЖАНЕТА и Центърът за обществена подкрепа получиха и подарък от Община Разград – тонколона, с която да се озвучават веселите събития, които организират за малките потребители на социалните услуги.

За тях и за гостите на празничното събитие имаше и музикална програма, в която участваха трима малки изпълнители от Музикална школа „Илия Бърнев“ към читалище “Развитие“ Мартина, Данчо и Преси с ръководител Детелина Тодорова и танцьорките от детска танцова школа „Сладури“ с ръководител Катя Портянова.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 26

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.