Рисунка, компютърна графика и видеоклип в конкурс „Аз и един мой ден в интернет“

По повод 6 февруари – Международния ден за безопасен интернет, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център към него обявиха конкурс за рисунка, компютърна рисунка и видеоклип на тема „Аз и един мой ден в интернет“, съобщиха от пресслужбата на местната админстрация.

Конкурсът е насочен към ученици от 1 до 12 клас от училища и извънучилищни звена в Разградска област и ще се проведе в три възрастови групи: 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас.

Организаторите обявяват и подтеми за конкурса, обединени всяка година под мотото „Заедно за един по-добър интернет“: „Разпространение на фалшиви новини; Манипулативни материали; „Тик-ток  и  аз; Информация за някакъв случай, риск  или инцидент с малолетен потребител, за който знаете/познавате; Какво ви харесва в интернет, какво ви впечатлява/натъжава, какви са онлайн интересите ви и знаете ли какви са рисковете за вашата  безопасност; Знаете ли какво е „кибертормоз“.

Творбите се приемат на място в ОбСНВ в Ученическото общежитие, на ул. „Н.Й.Вапцаров“ №10 в Разград, стая 112 или 111 до 13 февруари включително. Допълнителна информация може да се получи на тел. 084 661395, а пълният регламент на конкурса е публикуван ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 302

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.