Ремонтират тротоарите с издигнати от корените на дървета плочки

Чрез „Ремонтстрой“ Община Разград започна ремонти на тротоари с повдигнати от корените на дървета плочки, съобщиха от пресслужбата на местната управа.

Най-видимо и пречещо на нормалното движение на пешеходците това е по ул. „Васил Левски“ и бул. „България“.

ам.-кметът Добрин Добрев извърши оглед на дейността на работниците,  които от началото на седмицата ремонтират участъците от тротоара, пренареждат плочките и оформят нови клоцове около дърветата на ул. „Васил Левски“ без това да уврежда кореновата система на дърветата. След приключване на работата по тази улица, работниците ще се прехвърлят на бул. „България“.

Зам.-кметът Добрин Добрев припомни, че през 2022 г. Община Разград извърши по стопански начин чрез ОП “Ремонтстрой“ ремонти на около 600 м тротоари. Сред тях – тротоарът пред НАП, от южната страна на ул. „Марица“ срещу цветния пазар,  ул. „Г.С.Раковски“, до църквата към параклисчето до старите гробища. Подобни ремонти по стопански начин на участъци от тротоари, които все още не подлежат на основен ремонт, ще се извършват и през тази година, като това се случва и следна жалби и сигнали на граждани, а също и по проблемни участъци, констатирани като такива от служители на Община Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.