Разград поздравява лично своите ветерани и кръщелници

Акцията „Разград поздравява своите ветерани и носители на отличия“ е един от новите елементи в празничната програма на Община Разград за 28 януари – Деня на Разград. Дотогава картичка от кмета Денчо Бояджиев и сладък сувенир – кутия шоколадчета с изгледи от Разград ще получат 71 жители на региона на възраст над 70 години, носители на званието „Почетен гражданин на Разград“, на наградата „Никола Икономов“, наградата „Златен Пегас“ и  другите награди Община Разград.

До всички останали носители на тези награди – над 80 човека – са изпратени по пощата поздравителни картички. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация.

Подаръци по домовете си ще получат и кръщелниците на кмета – 30-те деца, родени на 28 януари през последните 18 години, както и тризнаците от две разградски семейства. Техните подаръци заедно с жест към майките ще бъдат връчени на 28 януари.

Програма за Деня на Разград тази година е съобразена с противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на COVID-19. В детайли може да бъде видяна ТУК. Всички събития от празничния календар за Деня на Разград ще се излъчват онлайн на Фейсбук страницата на Община Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.