Разградчани посрещнаха новата 2024-та на площада

Стотици разградчани и гости на града посрещнаха Новата 2024 година на площад „Момина чешма” до градската коледна елха, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Хубава българска музика – рок, поп и фолклор, бе част от новогодишната програма. Имаше празнична заря и много танци, както и бяло и червено вино, осигурено от Община Разград.

В приветствието си, отправено от сцената на новогодишния концерт, кметът Добрин Добрев пожела много здраве, щастие и любов във всяко разградско семейство. Той отправи пожелания Новата 2024-та година да е годината на сбъднатите мечти на разградчани, на техните близки и приятели, да има добри дни за децата на града. В края на приветствието си кметът вдигна наздравица за благоденствието и просперитета на община Разград и на всеки неин жител.

Преди полунощ публиката на площада се наслади на популярни български рок и поп песни, изпълнени от група „Soda A’coustic”. След тях пред микрофона застана  фолклорната изпълнителка Галина Димитрова, която е родом от Лудогорието. Тя продължи с изпълненията на любими народни песни и нови песни от първия й албум и след приветствията на президента Румен Радев и на кмета Добрин Добрев, първото – на мултимедия, а второто – на живо. Танцьорите от Капанския ансамбъл също участваха в новогодишната програма в първите минути на Новата година.

Още снимки вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 122

One Reply to “Разградчани посрещнаха новата 2024-та на площада”

  1. Ч Е С Т И Т А !!! ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ, УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ МИ ЛУДОГОРЕЦ ! ДА ВДИГНАТ 13 КУПА, КАТО ОРЛЕТО- СИМВОЛ! САМО ЧАКАМ ОТ ПЛЕВЕН !!!!! дядо МЛАДЕН С ЛЮБИМАТА СИ ТРИКОЛКА ПРИСТИГА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.