Работници от „Ремонтстрой“ обновиха уличното осветление по улиците „Паркова“ и „Васил Левски“

Непосредствено преди отмяната на извънредното положение общинското предприятие “Ремонстрой“ обнови уличното осветление по две от оживените улици на Разград.

По ул. „Паркова“ бяха подменени 14-те амортизирани стълбове с нови – чугунени. По старите имаше ръжда и бяха опасни за преминаващите граждани, обясни директорът на предприятието Петър Петров на заместник-кмета Мирослав Грънчаров, който направи  оглед на свършената работа. Подменени бяха и осветителните тела с LED-лампи, за се подобри осветеността на района.

По-рано бяха обновени стълбовете на осветлението по ул. „Васил Левски“. 32 стълба са грундирани срещу корозия и пребоядисани, а 45 осветителни тела са подменени също с LED-лампи.

Обновлението на уличното осветление на двете улици бе извършено със средства от бюджета на “Ремонтстрой“.

/e-Razgrad/

Снимка: Общинска администрация

Hits: 55

One Reply to “Работници от „Ремонтстрой“ обновиха уличното осветление по улиците „Паркова“ и „Васил Левски“”

  1. За осветлението,браво,но за движение на МПС по забранена улица какво да кажем,КАТ къде са?Паркова е връзката на централната част с градския парк,основно по нея се движат майки с детски колички и играят малки деца.Движението на МПС по Паркова е по натоварено от това на Княз Борис,факт.Тротоарите са пълни с паркирани коли,КАТ къде са?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.