Пъстра и ярка листа от можещи хора регистрираха „Изправи се! Мутри вън!“

Финансистът и водач на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ Симеон Изворов регистрира днес в РИК шестимата кандидати за народни представители от коалицията.
„Нашата листа е пъстра и ярка, с хора млади и можещи, експерти в своята област. Верни на принципите си като гражданска платформа и тук съотношението на партийни кандидати към гражданската квота едно към десет,“ каза Изворов.
Всъщност, партийният кандидат е само той. „Със своите каузи всички останали ще работят решаване проблемите на града и региона. Ще водим позитивна кампания и активно ще се включим в управлението на държавата“, обяви още Симеон Изворов.
Втората в листата Александра Ненова е завършила НСА, специалист в спорта и административните услуги. Трети е Николай Димитров, човек със собствен бизнес.
Четвърта е Нина Тошева от Кубрат, работеща жена. След нея е Нели Славова – социален педагог, учител в Цар Калоян. Последен е Николай Златков – експерт по спорта в Община Търговище, баскетболен треньор. Той и Симеон Изворов участват на разменни начала в листите в Разград и Търговище.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.