Първа среща на Предприемаческо общество – Разград

Предприемаческо общество – Разград е нов проект, чиято цел е да срещне на едно място предприемачи, бизнесмени, съмишленици, потенциални партньори или нови приятели от Разград и региона, които да обменят бизнес практики, общи интереси и т.н.

По този начин организаторите вярват, че може да се изгради общност от хора, от които зависи да се подобри средата, в която живеем. Срещите ще се провеждат през няколко месеца и ще бъдат разнообразни, като в тях ще има игри, томболи, гост-лектори и много нови контакти.

Първото по рода си събитие ще бъде на 11 март 2024 г. от 18:00 ч. в хотелски комплекс „Cartoon“, Пиано бар NO MERCY. Всички желаещи да се включат в събитието, трябва да се регистрират, като попълнят тази форма. Гости на събитието могат да бъдат както хора със собствен бизнес или заемащи ръководна позиция, така и всеки бъдещ предприемач или човек с предприемаческо мислене.

„Концепцията е да свържем хората от различни индустрии и професии в региона, да подобрим бизнес средата и да спомогнем градът ни да стане едно по-хубаво място за живеене, за работа и за развитие на младите хора“, споделя един от организаторите на събитието Марияна Георгиева.

Събитието е напълно безплатно, аполитично, като също така не се толерират агресивните методи на директни продажби, както и самоцелно раздаване на визитки и събиране на телефонни номера. В края на всяко събитие присъстващите ще трябва да са с една крачка по-напред в създаването на дългосрочни контакти, както и да се запознаят с поне един нов човек.

Събитието се организира без бюджет за реклама, като се разчита на всеки заинтересован да сподели на приятели, колеги и партньори. Нека заедно бъдем част от първото опознавателно събитие за предприемачи в Разград!

Повече информация за събитието може да откриете на https://www.facebook.com/events/3921644454729120/ или във фейсбук групата на организацията – https://www.facebook.com/groups/734669618390412/.

/e-Razgrad/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.