Признание от министър Лечева за Лъчезар Вълчев и Красен Цонев

На стилна церемония министърът на младежта и спорта Весела Лечева връчи почетни плакети на състезатели по гребане, лека атлетика и стрелба с лък за постигнатите успехи от големи първенства.

Своите отличия получиха и разградчаните Лъчезар Вълчев – златен медалист на троен скок от Европейския шампионат до 18 г. в Йерусалим, Израел и треньорът му Красен Цонев.

„Щастлива съм, че мога да наградя толкова много млади състезатели, които са бъдещето на българския спорт. Надявам се да продължите да тренирате и да се състезавате, за да постигнете още по-големи успехи. Предстоят Олимпийските игри в Париж 2024 и в Лос Анжелис 2028. Вие сте поколението спортисти, което очакваме да видим там“, каза Лечева.

„Приносът на треньорите за тези успехи е голям. Наясно съм, че без професионален щаб нито един състезател не може да пробие сред най-добрите в света. Затова ви благодаря за всекидневните усилия, които полагате, вашите състезатели да са на световно ниво“, обърна се към треньорите Весела Лечева.

От спортния клуб по лека атлетика „Лудогорец“ отново изказват огромната си човешка благодарност на фирма „Пилко“, популярна с търговската си марка „Лудогорско пиле“, за подкрепата при подготовката и участието състезателите в наши и международни турнири и шампионати.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.