През юни рекордите за скорост са регистрирани в населени места

Най-фрапиращите нарушения на разрешената скорост през юни са регистрирани в населените места, съобщи на пресконференция днес началникът на сектор „Пътна полиция“ в ОД на МВР – Разград главен инспектор Теодор Тодоров.

На 23 юни по бул. „Априлско въстание“ пред сградата на РУ и КАТ – Разград, водач на лек автомобил „Фолксваген“ с разградска регистрация се е движел със 124 км/ч при разрешени 50 км/ч. Глобата му за превишена скорост с над 50 км/ч в населено място е 700 лева и по 50 лева на всеки пет километра над разрешената.

На 27 юни в Цар Калоян по ул. „Дружба“, която е част главния път Русе-Разград-Варна, водач на „Ауди“ със силистренска регистрация се е движел със 106 км/ч при разрешени 50 км/ч. А на 29 юни в с. Ушинци водач на  „БМВ“ с разградска регистрация се е движел със 124 км/ч при разрешени 50 км/ч., също като онзи пред КАТ в Разград.

През периода 1-30 юни на територията на ОД на МВР – Разград са възникнали общо 30 пътно-транспортни произшествия, от които 4 тежки с 6 ранени граждани. През юни 2019 г. с мобилните системи за видеоконтрол са установени 1018 нарушения за скорост, от които с „триногата“ – 923.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.