През почивните дни измиха и дезинфекцира парка, изметоха и велопътеката към Пчелина

И ВСИЧКО ТОВА – ПРЕДИ МАЙСКИЯ ДЪЖД

Деан Дацев впрегна хората и специализираните машини във фирмата си „Н2О 2012 и те измиха и дезинфекцираха първо парка в Разград, а после и изметоха велопътеката от града към местността Пчелина. Всичко това – дар за местната власт в усилията й срещу разпространението на коронавируса и преди майския дъжд.

Индустриалните мини метачки преминаха по всички алеи на парка. След това под Пантеона застанаха по-големите машини и се захванаха с основното миене на алеята. Това се превърна в атракция не само за децата, които се разхождаха с родителите си из парка, но и за възрастните разградчани, които не помнят подобно нещо да се случвало тук

На следващия ден една от мини метачките на фирмата потегли от началото на велопътеката към местността Пчелина. Там кметът Денчо Бояджиев се запозна с технологията на работа  по време на почистването.

Градоначалникът оцени дарителския жест като изключително показателен за доброто сътрудничество между местната власт и местната управа и отново благодари за дейностите, които освен че облагородяват средата, в която живеем, са свързани и с опазване здравето на жителите на Общината.

Сред първите разградчани, които преминаха по току-що почистената велоалея, бе общинският съветник Огнян Обрешков.

/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.