Празник на стрийтбола, организиран от „БСП за България“ в жк „Орел“

На не често срещано състезание по стрийтбол станаха свидетели жителите на разградския квартал „Орел“.

В организирания от водача на листата на „БСП за България“ турнир се включиха четири от бора с по трима състезатели над 18 години, които поднесоха пред публиката много оспорвани срещи помежду си. В един от отборите бе и кандидатът за народен представите от коалицията с бюлетина № 4 – Ивайло Димитров. Съдия бе Али Караахмед.

За третото място след въртележката в срещите играха тимовете на Мирослав и на Ивайло. Момчетата от отбора на Мирослав, спечелили третото място, получиха по бутилка водка в комплект с въже за скачане. Състезателите, останали четвърти, получиха по една баскетболна топка.

Турнира спечели отборът на Йордан в 13:11срещу Снарядите“. Победителите бяха възнаградени с ваучери за магазин за спортни стоки. Атрактивна бе наградата в подгласниците им – ваучери за масаж.

Елка Неделчева пожела на състезанието да стане традиция в комплекса, в който живее и тя със семейството си. Подобни турнири биха били пример за по-малките и могат да привлекат интереса им към спорта.

Водачът на листата на „БСП за България“ Елка Неделчева в Разград награди най-полезния състезател – реализатор от тима на победителите – сладоледено руло. То бе наречено „Наградата на рожденичката“ заради нейния личен празник. Самата Елка Неделчева получи много цвета и благопожелания здрави и успех.

Най-перспективният – Стоян от „Снарядите“ получи диня за разхлаждане след срещите, връчи му я общинският лидер на БСП Добрин Добрев.

Зрители на турнира бяха още няколко представители на листата на „БСП за България“ на предстоящите на 11 юли парламентарни избори: Татяна Къйчева, Милена Няголова и Станислава Русенова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.