Празник за Баба Марта в Дома за стари хора

Кметът на Разград Добрин Добрев и заместникът му по хуманитарни дейности Елка Неделчева бяха гости на тържество за празника Баба Марта в Дома за стари хора, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

„Този традиционен български празник е много добър повод да се заредим с положителни емоции от това, че с пролетта се заражда новият живот. За празника ви пожелавам най-вече да сте здрави и да имате добро настроение през целия месец март, наситен с празници“ – обърна се Д. Добрев към 70-те обитатели на дома. Той лично връчи на всеки от присъстващите на тържеството възрастни хора мартеница. Освен индивидуалните имаше и общ подарък за всички – композиция от пролетни цветя, които могат да се засадят в градината.

Елка Неделчева пожела на възрастните хора дните им да са наситени с много усмивки, благодари им за това, което са допринесли, „за да можем да черпим опит и мъдрост от това, което сте постигнали“ – допълни зам.-кметът.

Деца от ДГ „Детелина“ откриха празничната програма. Освен много аплодисменти получиха от възрастните хора бонбони и покана пак да ги посетят. В програмата участваха и тийнейджъри от Комплекса от центрове за настаняване от семеен тип за деца без увреждания.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.