По пътищата в Лудогоието – водачи с кокаин и над 2.5 промила алкохол зад волана

Употребил дрога водач е хванат при полицейска проверка в Исперих, съобщиха от поалицията.

Автомобилът „Ауди А4“, с който се придвижвал 27-годишният мъж, е спрян по улица „А. Стамболийски“ около 13.30 часа на 19 декември. В хода на контролните действия с „Drug test 5000“ е установено, че водачът шофира след употреба на кокаин. Той отказал да даде проба за химичен анализ. Задържан е, по случая е образувано бързо производство.

„Фолксваген Шаран“ е спрян около 22.50 часа на 19 декември в кубратското село Точилари. В хода на полицейската проверка 46-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,56 промила в издишания въздух. След отказ да даде кръв за медицинско изследване е задържан, започнато е бързо производство.

Употребил алкохол шофьор е засечен при полицейска проверка и в Исперих. Автомобилът му „Рено Сценик“ е спрян от униформени служители около 17.40 часа на 19 декември по улица „Искър“. В хода на контролните действия 59-годишният мъж е тестван с дрегер, чиято цифрова индикация отчела 1,61 промила алкохол. Автомобилът е иззет и предаден за съхранение в МВР. Образувано е бързо производство.

/e-Razgrad/

Hits: 166

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.