Посланикът на Турция Айлин Секизкьок на вечеря ифтар в Разград

Посланикът на Турция Айлин Секизкьок по време на тържествена вечеря ифтар в Разград. Посещението на Н.Пр. Айлин Секизкьок бе сред последните събития в България, в които тя участва в края на мандата си на дипломатическия пост.

Кметът Добрин Добрев й връчи протоколен подарък, представящ символите на Лудогорието с уверение, че е винаги добре дошла в Разград и с благодарност за доброто институционално сътрудничество по време на мандата й, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Вечерята ифтар бе организирана от Валийството в Одрин в сътрудничество с Посолството на Турция в България и Генералното консулство в Бургас, подобни събития вече са проведени в няколко български града.

Добрин Добрев разговаря и със зам.-валията на Одрин Окан Аяз, с генералния консул на Турция в Бургас Толга Оркун, както и с евродепутата Илхан Кючюк. Сред гостите на събитието бяха и: областният управител на Разград Владимир Димитров, зам.-главният мюфтия Ахмед Хасанов, народни представители, кметове, представители на бизнеса от региона, общественици.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.