Плувен комплекс „Амфибия“ към ОУ „Иван С. Тургенев“ отново отвори своите врати за посетители

В началото на октомври закритият плувен басейн към ОУ „Иван С. Тургенев“ отново стартира своята дейност и вече посреща любителите на плувните спортове, съобщиха от училищното ръководство.

Басейнът предлага възможност за тренировки както за начинаещи, така и за напреднали плувци и състезатели. Опитни и доказали се треньори от два спортни плувни клуба – СКП „Амфибия“  и КПС „Лудогорие“ провеждат обучението и тренировките на деца и ученици от всяка възраст. Записванията в двата спортни клуба се осъществява на място в плумния комплекс.

„Амфибия“ посреща и всички граждани за свободно плуване на изключително достъпни цени, определени в Наредба № 14 на Община Разград. 2,40 лева за деца/ ученици на посещение и 6,00 лева за възрастни.

Работното време от понеделник до петък  е  от 13:30 до 17:30 ч., а в събота и неделя – от 9:00 до 19:30 ч.

За безопасността, комфорта и спокойствието на всички плувци, басейнът разполага със спасител. Осигурени са и спасителни жилетки за начинаещите.

Водата се поддържа с температура  до 28-30 градуса. За посетителите има шкафчета за багаж и душове с топла вода. Необходимите принадлежности за всеки, който желае да плува в басейна са: хавлия, джапанки, плувна шапка, а за бебетата – памперс за плуване. Ползването на басейна се извършва след проведен инструктаж и при спазване на правилата за ползване на басейна. Предвид размерите му, ще се следи да не се надвишава капацитета за едновременно ползване от много посетители.

Единственият на територията на Разградска област закрит плувен басейн бе открит след основен ремонт и обновление през 2018 г.

/e-Razgrad/

Hits: 140

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.