Пияни и дрогирани зад волана по празниците, единият се блъсна преди да го спрат

Водачи, употребили алкохол или наркотични вещества са засечени при полицейски проверки през почивните дни, съобщиха от ОД на МВР.

Около 22.30 часа на 23 декември в исперихското село Лъвино е спрян лек автомобил „Рено 19“. В хода на проверката е установено, че 47-годишният водач е неправоспособен. Пробата му с дрегер отчела 2,60 промила алкохол в издишания въздух.

Около 23.40 часа на 23 декември по улица „Странджа“ в Разград е спрян  автомобил, шофиран от 26-годишен мъж. Водачът е тестван с „Drug check“, който реагирал положително на амфетамин.

В 00.15 часа на 25 декември по бул. „Априлско въстание“ в Разград е спрян „Сеат Толедо“, управляван от 32-годишен мъж. Водачът е изпробван за употреба на алкохол – дрегерът отчел 1,55 промила.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ самокатастрофирал на кръстовището между улиците „Бузлуджа“ и „Априлско въстание“ в Разград около 02.00 часа на 25 декември. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители тествали 33-годишния водач с дрегер, който отчел 1,92 промила алкохол.

По всички случаи се водят  бързи производства.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.