Патронен празник в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Ясеновец

Зам.-кметът на Община Разград Хабибе Расим  и областният управител Деян Димитров бяха гости на тържеството за патронния празник на ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ в Ясеновец. В празничния ден там бе открит и нов компютърен кабинет.

Хабибе Расим връчи на директора на училището Младен Матев поздравителен адрес от кмета Денчо Бояджиев. Тя отправи и своите пожелания към учениците и учителите за хубав празник и успешно завършване на учебната година.

„Бъдете жадни за знания, упорити и трудолюбиви. Доброто образование гарантира, че ще сте успешни и щастливи в живота“, обърна се към децата областният управител Деян Димитров в своето приветствие за празника. На учителите той пожела не само да преподават на своите ученици, но и да ги вдъхновяват.

Гости на тържеството бяха още началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков и кметът на селото Рейхан Хюсеин.

Слово за празника на светите равноапостоли Кирил и Методий изнесе директорът Младен Матев, а ученици от училището представиха пред съучениците и родителите си литературно-музикална програма.

След нея Младен Матев показа новият компютърен кабинет в училището, оборудван с най-модерна техника. Зала с 10 компютъра, осигурени със собствени средства, е втората в училището, в което заедно с подготвителната група учат над 150 деца. Училищното ръководство сподели амбициите си да се търси финансиране за ремонт на физкултурния салон, както и за изграждане на спортна площадка, на която да има и фитнес уреди.

/e-Razgrad/

Снимки: Общинска  и Областна администрация

Hits: 32

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.